stuff #4

е, номерацията може и да е грешна, но какво пък 😉

Денят започна с кафе в градинката пред Народния театър, полсе с Пецата & Енджи се разходихме из Борисовата градина. Беше забавно 🙂 и приятно – слънце, разходка, смях… Така и не успях да хапна санвичи на тостер а имах такова желание – обаче не всички желания се сбъдват. На път за бачкането, където имахме среща с отдела да обсъдим настоящето & бъдещето си взех два БигМака – вероятно от поне две години не бях стъпвал в Макдоналдс – признавам им това че обслужването е еднакво навсякъде, което си е нещо. В бачкането поработихме три часа – хубаво че шефа беше донесъл бира & фъстъци, все пак важните неща не се обсъждат на студена вода. Кефи ме като обсъждаме въпросите заедно – готино е да се видят различните гледни точки, да се обсъдят различните идеи & предложения. Поставихме едно доброо начало, пък ще видим как ще го развием. Тази вечер по БТВ продължиха със Джеймс Бонд, въпреки че Шон Конъри беше видимо остарял спрямо предните епизоди пак трепеше лошите ефектно.

Реших да си наваксам с блоговете – доста съм изостанал, но пък съм се хванал да чета много неща. Свърших Елрой (Американски таблоид) и започнах Vanity Fair, коеото е готино обаче Такъри (или Тъкъри) е прекалил с бележките под линията – в случая са в края на книгата което е малко неудобно, но ще го преживея. За бачкането си принтнах към двеста страници различни статии с надеждата да ми се изясни как се измерва качеството на обслужването, въпреки че май няма много шанс. Абе фън направо.

От Boingboing препоръчвам следните неща:

  • Invisible bookshelf
  • Colbert White House video – това ме накефи – 25 минути бъзици с президента на САЩ, при това в собствения му дом, и пред цялата преса 😛 The man’s got balls. Колбърт де. Линк директно към видеото.
  • Интересна статия в Wired за опасностите на RFID

В блога на pro_01 пък има готин пост за показната акция на НСБОП. Също така и много добър пост за Battlestar Galactica, който ми спестява писането, благодаря за което 😉

Георги Чорбаджийски има някои теории относно скпаването на мрежата на Евротур онзи ден. Не знам кой & какво е правил, но знам че имахме клиенти, които 6 часа нямаха оптика… един колега беше казал че докато си лафил с тях ‘на заден фон се чуваше “чакай, ако това го направиш ще отпадне абсолютно цялата мрежа”‘ no comment 😉

Един, наистина изчерпателен, пътепис за Истанбул, courtesy of ENEArt.

Last but not least Радото е написал разни интересни неща 🙂 Лека & до скоро.

1 thought on “stuff #4

  1. еее мици кaкъв е тоя plug дето ми правиш 🙂 та аз още се уча да блогвам. Ще ти върна жеста някой път…

Leave a Reply