Законите на мърфи важат…

murphy…в особено голяма сила за мен. Четвъртъка беше сравнително натоварен ден, така де имаше свойте ups & downs (просто не намирам български аналог в момента). След края на работният ден –  се забихме с Пецата & Ивайло в Дон Домат. Не ги бях виждал от мноого време, а оналйн комуникацията е крайно недостатъчна.

Още преди първия литър вино срещнахме една стара и една нова позната – съответно Силвия & Вероника и го ударихме на лаф. То май принципно е прието мъжете да са на бира, а жените на вино но ‘традициите не са това което бяха’ 😉 След Домата се занесохме в Апартамента да довършим. Мястото е страхотно – не само хората са мили & има разнообразни и готини питиета, но атмосферата е някак си особена… свещите, музиката която сам си пускаш от ipod-а на един от пичовете, епъл макинтош-а от 1984 в малката кухня, свещите по стълбището… яко е. Порядъчно подпийнали (е основно аз, другите имат тренинг, а Ивайло все пак е шофьор) си тръгнахме в ранните часове на деня като идеята беше да минем през Орлов мост да отавим Пецата, после през Дървеница и аз отида да спя ама нейсе. Пускам фиш не познавам нищо, не си взимам билетче – минава контрола, обаче никога не съм си представял че може да спукаме гума, да ни свърши бензина а  като бонус навън температурите да са минусови. Е, добре поне че нямаше ченгета иначе можеше патрулката да ни прибере до едно друго място. Евала му правя на Ивайло за това колко професионално се справи със ситуацията – аз му правех компания естествено. Фаст форуърд до петък сутринта – температура & махмурлук – съответно пропускаме работният ден, обяд & петък вечер, както и повечето от съботата. Хубавото беше че си прекрах страхотно и май се напих порядъчно за пръв път през 2006, лошото е че повтарям грипа, синузита и разните му там гадни разновидности. За любитните бърз google search ни води до това & това. Сега се сещам че в Колежа Дара беше направила експеримент с филийката и маслото – наистина в по-голям процент от случаите падаше с маслото надолу.

3 thoughts on “Законите на мърфи важат…

  1. Мици, липсва ти тренинг. бтв, къф е тоя Апартамент и защо не съм бил там?!? :П хайде ще го тествам лятото, че този Дивак взе да писва.

    не вярвяй на Мърфи, а пък Дара сигурно е фалшифицирала резултатите за extra credit.

  2. Хехехехе…Това за Дара и филийката не го знаех. Човек наистина научава по нещо ново всеки ден. Що се отнася до бирата и виното – за първи път чувам, че такова нещо е “прието”. Иначе евала, имаш стил и си направил интересно четиво…Само не мога да разбера как не си споменал за хобито на Ивайло, ама…карай 😉
    Дерзай!

  3. тога аз ще спомена. Хобито на Ивайло е mooning …. само да не се превърне в професия

Leave a Reply