Какво пием когато сме жадни?

bluebottleКола, фанта, лимонада, бира, вино – каквато и да е любимата ни напитка когато сме жадни най-вероятно пием вода. Минерална вода, обикновена вода, обогатена с витамини, с добавки или без добавки, обогатена с кислород. Досега гледах едно интересно филмче за водата по ViaSatHistory – апропо нямах и предства че в Париж има бар в който се предлага само вода – цели 500 вида вода.

Каква е разликата между две чаши вода? Ако не сме специалисти е трудно да се определи – далеч по лесно е да се каже каква е разликата между две бутилки с вода. Е, трябва да имаме и избор – следващия път се загледайте в бутилките вода в магазина – вие коя купувате? И защо – заради вкуса или защото бутилката ви изглежда по-готина? Не че в .bg има толкова избор колкото в Англия или Франция…

TauGlass.jpgmorebottlesbottles2.jpgProdPerrier03.jpgspain.jpg Ty Nant Blue_Red.jpg

Все още сме ‘малко’ изостанали и като разнообразие и като дизайн – водата е по-здравословна но все още не е достатъчно ‘модна’ за нас. Ако някой се интересува повече по темата – да потърси в Google – а по-мързеливите могат да си харесат вода оттук.

2 thoughts on “Какво пием когато сме жадни?

  1. а вода купуваш ли си? още не съм си прочел бирената енциклопедия – или пък тя не беше за четене а за справка… 🙂

Leave a Reply